fbpx

Jouw carrièreswitch

  • Zodat jij doet wat jij het allerliefste doet
  • Zodat jij jouw al jouw kwaliteiten en talenten gebruikt
  • Zodat jij elke dag fluitend naar naar je werk gaat
Succesvolle carrièreswitch

Carrière coach Uithoorn - voor een succesvolle carrièreswitch

Voor carrière coaching in Uithoorn ben je bij mij aan het juiste adres. Een baan waarin jij elke dag doet waar je blij van wordt, daar mag je best in investeren. Hoe meer het in jouw carrière om jou draait, hoe gelukkiger jij wordt van je baan. Als carrière coach in Uithoorn weet ik exact hoe jij een succesvolle carrièreswitch maakt. Van het ontdekken wat jij wilt naar het realiseren van de baan waarin jij het allergelukkigst wordt. Wat het beste bij jou past staat centraal. 

Jij gaat elke werkdag het werk doen waar je blij van wordt, zonder dat je je hoeft aan te passen aan de mal van je functie. 's Morgens ga je fluitend naar je baan en je komt fluitend weer thuis. 

Hoogwaardige carrière coaching in Uithoorn

Als carrière coach bureau in Uithoorn begeleid ik jou naar een succesvolle carrièreswitch. Vanaf de start ontdek jij wie je bent en waar jij blij van wordt in werk. Het gaat erom dat jij weet wat jouw kwaliteiten en talenten zijn, waarin jij in geinteresseerd bent en wat jij belangrijk vindt in je werk. Naast het maken van een beroepskeuze help ik je om daar je focus op te houden. Waardoor je je niet laat afleiden van je doel en jij succesvol van baan gaat veranderen.

Ik zet me dagelijks in om werkende vrouwen met ambitie te coachen die meer uit hun carrière willen halen. Ik coach jou zodat jij benut wat je allemaal in je mars hebt. Carrière coach Uithoorn waardoor jij weer meetelt in de maatschappij en trots bent op jezelf.

De nieuwe baan die het beste bij jou past

Jij hebt veel in je mars en moois te bieden. Jij wilt doen wat jij het allerliefste doet en waar jij het allergelukkigst van wordt. Dan doe je waar je goed in bent. En bereik je jouw doelen en ambities. Dat weet jij! Hoe ga je dat voor elkaar krijgen?

Bakkers Advies helpt je om jouw droombaan te gaan realiseren waarvoor jij elke ochtend uit je bed wilt springen.

Gratis videotraining

Ontdek je drijfveren in 3 simpele stappen 

en vind weer geluk in je werk

Je houdt het geen maanden meer uit in je baan en je wilt er zeker niet in blijven hangen, toch? Download de videoserie en krijg je direct helder waar je enthousiast en blij van wordt.