fbpx

Jouw carrièreswitch

  • Zodat jij doet wat jij het allerliefste doet
  • Zodat jij jouw al jouw kwaliteiten en talenten gebruikt
  • Zodat jij elke dag fluitend naar naar je werk gaat

Carrièrecoaching in Aalsmeer voor werkende vrouwen met ambitie

Ben je op zoek naar een bureau voor carrièrecoaching gespecialiseerd in werkende vrouwen met ambitie? Dan maak ik graag kennis met je. Bakkers Advies is een carrière coach in Aalsmeer voor als je niet niet langer wilt blijven hangen in je baan en vooruit wilt in jouw loopbaan. Wat kan ik voor jou betekenen? 

Bakkers Advies biedt een totaalpakket van het ontdekken wat jij wilt naar het realiseren van de baan waarin jij het allergelukkigst wordt. Ik leer hoe jij jezelf centraal stelt en kiest  voor het werk dat jij het allerliefste doet. Met het benutten van alles wat jij in je mars hebt, wordt jij weer gelukkig in je werk en zit jij carrière in de lift.

Energieke carrière coach in Aalsmeer 

Hoewel je natuurlijk ook kan wachten totdat je ideale baan toevallig op je pad komt, kun je ook in jezelf investeren en ècht werk maken van je carrièreswitch. De baan van jouw dromen past bij wie jij bent en wat jij wilt. Als carrière coach bureau in Aalsmeer weet ik dat je ruimte moet hebben om stil te staan bij jezelf. Samen zorgen we ervoor dat jij een groeimindset krijgt om jouw carrièreswitch succelvol te maken.

Jij gaat jouw interesses, talenten en doelen kennen daarnaar handelen. Jij komt in contact met jouw innerlijke kompas en gaat kiezen voor jouw droombaan. Carrièrecoaching in Aalsmeer laat jou voelen wat je wilt en waar je blij van wordt in werk. Als je werkt in je droombaan geeft dat je energie en zelfvertrouwen. Je telt weer mee op en kan op verjaardagen weer meepraten over je werk. Een succesvolle verandering van baan maakt dat je trots bent op jezelf, omdat je het hebt aangedruft. 

Een succesvolle carrièreswitch maken

Ga doen wat jij het allerliefste doet en allergelukkigst van wordt. Waarom zou je dat uitstellen? Gelukkig zijn in je werk werkt door in je gezondheid, relaties, financiën en emoties. Jouw carrièreswitch brengt je in balans en je ervaart rust en ontspanning. Je voelt je energieker dan ooit. Daar ga ik als carrière coach in Aalsmeer je bij helpen.

Gratis videotraining

Ontdek je drijfveren in 3 simpele stappen 

en vind weer geluk in je werk

Je houdt het geen maanden meer uit in je baan en je wilt er zeker niet in blijven hangen, toch? Download de videoserie en krijg je direct helder waar je enthousiast en blij van wordt.