fbpx

Gratis 3 delige videoserie

Ontdek je drijfveren in 3 simpele stappen en vind weer geluk in je werk

In deze gratis 3-delige videoserie krijg je direct helder waar je enthousiast en blij van wordt, wat jouw diepere beweegredenen zijn en wat jou drijft.

Als je baan een verlengstuk is van je drijfveren, ga je elke dag fluitend naar je werk en ben je gelukkig in je werk.

Carriereswitch na je 40e

Bakkers Advies biedt uitkomst al je er niet aan moet denken om te blijven hangen in je baan en dat je dit werk de rest van je leven moet blijven doen. Wat je leeftijd ook is, de spanning om een juist carrièreswitch te maken is dezelfde. Na je 40e vraag je je wel meer af of het nog wel lukt op jouw leeftijd en of je niet achteruit gaat in salaris. 


Zie je leeftijd als een kracht, want met jouw mensenkennis en ervaring beschik je over een groot netwerk. Ook ben je evenwichtiger en een goed gevoel van eigenwaarde. Echt, in mijn dagelijkse werk als carrière coach komen ook vrouwen rond hun 60e jaar aan een andere leuke baan. Mijn motto is: als jij er in gelooft dat jij van grote toegevoegde waarde bent en superveel in je mars hebt, dan geloven anderen dat ook.

Van baan veranderen na je 40e, natuurlijk kan dat!

"Maar wat als mijn carrièreswitch mislukt?"

Ook al pakt jouw carrièreswitch niet zo uit als dat je van te voren had gedacht, heb je niet gefaald. Trek lering uit je ervaring en stel je doelen bij. Zo krijg je nog scherper wat jij wilt en bij je past. Het belangrijkste is dat je niet opgeeft en weer opnieuw begint. Je hebt immers al bewezen dat je een andere baan kon vinden, dus kan het ook een tweede keer lukken. 


Voor mij als carrièrecoach gaat het erom dat jij doet wat past bij wie jij bent. Als je werk doet wat je wilt, krijg je daar energie van en kom je in de flow. En dan komen geld, energie, tijd, groeikansen en de mensen met wie jij het liefste wilt werken, als vanzelf naar je toe. Precies die dingen waar jij bang voor bent als je een carrièreswitch wilt maken na je 40e.  Klinkt goed, toch? Blijf niet te lang twijfelen en denken over het veranderen van baan, want dan verandert er niets in je loopbaan. Kom in actie, dat creëert beweging voor een succesvolle switch!

Voordelen van switchen na je 40e

Als je wat ouder bent kun je betere keuzes maken die passen bij wie je bent. Want je weet beter wat je wel en niet wilt. Je kent je sterke kanten en wat jou energie geeft. Dat zijn hele belangrijke ingrediënten voor een succesvolle carrièreswitch. 


Ook kan je nu voluit gaan voor de droom die je ooit had. Je hebt nu veel meer kennis en ervaring dan toen je jonger was. En wat te denken van jouw motivatie. Als jij gaat doen wat jij het allerliefste doet, wil je misschien ook wel na je 67e doorwerken. Meer lezen? Zie mijn blog Switchen van baan na je 40e.

Gratis videotraining

Ontdek je drijfveren in 3 simpele stappen 

en vind weer geluk in je werk

Je houdt het geen maanden meer uit in je baan en je wilt er zeker niet in blijven hangen, toch? Download de videoserie en krijg je direct helder waar je enthousiast en blij van wordt.