fbpx


Niet meer vastzitten in je carrière


Voor als je niet wilt blijven hangen in de baan waar je niet blij en gelukkig van wordt

Carrière coaching voor werkende vrouwen met ambitie die meer in hun mars hebben dan ze kwijt kunnen in hun huidige baan

Werken betekent meer voor je dan alleen geld verdienen


Werk waar je niet gelukkig van wordt, is zonde van je tijd. Dat is echt jammer. Want jij wilt je talenten gebruiken en je verder ontwikkelen. Je hebt meer in je mars dan je nu in je huidige baan kan laten zien. Maar de drempel om van baan te switchen is best hoog.


Want je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je vraagt je af wie je bent en je piekert je suf wat je wilt. Je kan veel en hebt geen idee hoe je kan benutten in een baan. Opgesloten in je gouden kooi, durf je geen afstand te doen van je zekerheden. En wat als je niet de goede keuze maakt? Het duizelt je en dat geeft chaos in je hoofd.

22

Jaar carrière coach ervaring

2000+

Vrouwen gecoacht

Marriet Rossier

Business leader

Buiten mijn 'comfortabele' situatie gestapt

Mijn coachvragen waren hoe blijf ik aantrekkelijk op de arbeidsmarkt en hoe hou ik vertrouwen in mijn eigen capaciteiten. Ik heb inzicht gekregen in mijn gedachten en overtuigingen en meer aandacht ontwikkeld voor 'voelen wat er aan de hand is'. Ik heb geleerd om ruimte te maken en stil te staan bij dingen die ik moeilijk vind, om dan ook weer verder te kunnen. Ik heb er voor gekozen om buiten mijn 'comfortabele' situatie te stappen. 

Debby Decker

Ondernemer

Door Marjan op het goede pad gezet

Ik had geen idee welke richting ik op wilde gaan wat werk betreft. Waar lag mijn focus, passie en wat wilde ik eigenlijk? Ik kreeg helder waar waar mijn interesses lagen en waar ik blij van werd. Ik leerde waar ik me beter op kon richten en waar mijn talenten lagen. Marjan gaf mij de rust om mezelf te kunnen zijn. Mij heeft ze weer op het goede pad gezet. 

Maak werk van je werk

Om te voorkomen dat je de carrièreswitch voor je uit schuift en blijft hangen in een baan waarin jij je tijd verdoet, heb ik handige trainingstrajecten voor je gemaakt. 

Alle stappen die je moet zetten om gelukkig te worden in je werk heb ik voor je uitgewerkt. Zo maak jij een nieuwe start met in de baan met wat je het allerliefste doet en die supergoed bij jou past. 

Zo is hoe ik jou kan helpen, kies hier jouw volgende stap

gratis:
ontdek je Drijveren

Ontdek wat jou drijft en motiveert in je werk. Als je ernaar leeft, heb je elke dag energie over na je werk.

     Loopbaan pitstop            

Kom in één week te weten wat jouw droombaan is. Elke dag een begeleidende video met een praktische checklist.

     Carrière academie           

Realiseer jouw droombaan, stap voor stap. Zelfs als je nog helemaal niet weet wat jij wilt, leuk vindt en blij van wordt!

Doe wat je echt leuk vindt

Mijn naam is Marjan en ik geloof dat wanneer je geluk uit je werk haalt, dat positief doorwerkt in je persoonlijke leven. 

Je besteedt veel tijd aan werken en daarom kun je er maar beter doen  wat je ècht leuk vindt. Dan voelt het niet als iets noodzakelijk is en nu moet.

Zelf ga ik elke dag met plezier aan het werk, omdat ik doe waar wat ik het allerliefste doe. Jou aanmoedigen om jouw drijfveren en talenten te gebruiken in je baan. De nieuwerwetse jij prikkelen om te laten zien wat jij waard bent en deze waarde te verzilveren. Je stimuleren om te werken op jouw voorwaarden.

Wat ik het allerliefste wil: dat jij trots bent op jezelf en werk doet dat jij het allergelukkigst maakt.  

Lindy Janssen

Onderwijsassistent

Ik leerde waar ik naar toe wilde en hoe ik daar kwam

Ik wilde me verder ontwikkelen en had een duwtje in de rug nodig. Door Marjan heb ik enorm veel zelfvertrouwen gekregen en een gesprek met het bestuur aangedurfd. Voordat ik bij Marjan aanklopte schoof ik mijn doelen naar voren. Zij leerde me hoe ik de eerste stappen moest zetten, waar ik precies naar toe wilde en hoe ik daar kwam. 

Karin Metiary

Coördinator

Het beste in mezelf naar boven gehaald

Marjan is een coach die het beste in mensen naar boven haalt. De gesprekken verschaften mij inzicht in oorzaak en gevolg van mijn handelen. Ook heb ik tools aangereikt gekregen om, naast het beste in mezelf naar boven te halen, ook het beste van mezelf te geven. Ik ben gegroeid en leerde kijken met een andere bril.

Is het nu echt genoeg geweest om niet gelukkig te zijn in je werk? 

Alleen voor als je ècht gelukkig in je werk wilt zijn

Werkgeluksessie

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij het maken van een carrièreswitch?

Plan dan vrijblijvend een online Werkgeluksessie met mij inEn ik geef je twee persoonlijke tips over welke stappen jij direct kan zetten.