fbpx

Succesvol Switchen in je Carrière 

   Stop met de baan die jou niet gelukkig maakt!

Effectief online traject met 1 op 1 coaching om jouw droombaan te realiseren, zelfs als je nu nog helemaal niet weet waar je blij van wordt en wat jij wilt.

Je hebt een baan, maar je doet werk waar je niet echt van houdt...

Het leven is te kort om dag in dag uit werk te doen waar je helemaal niet blij van wordt.

Maar...

 • Je hebt moeite met het maken van keuzes en bent bang dat je niet de juiste keuze maakt

 • Je piekert je suf en nog steeds heb je geen idee waar je wèl blij van wordt

 • Van het zoeken van vacatures raak je aardig moedeloos

 • Je neemt je elke dag voor om werk te maken van een ander baan en toch schuif je het telkens weer voor je uit

Blijven hangen in je baan, betekent dat je hoe dan ook in de mal van je functie moet blijven passen. Terwijl je die mal allang bent ontgroeit en je veel meer in huis hebt dan je nu kan laten zien.

Succesvol Switchen in je Carrière is de pokon voor de baan die precies past bij wie jij bent en wat jij wilt


Je wilt vooruit komen in je carrière

Want de baan die je nu hebt, past niet meer bij je. Toch doe je nog steeds je best doet om je aan te passen en kost het je elke dag meer energie om je te motiveren voor je baan. Je weet allang dat het geen optie meer is om dit werk te blijven doen. Maar...

 • Hoe maak je een carrièreswitch? Waar moet je beginnen, welke stappen moet je zetten? 

 • Welke banen zijn er en wat is een leuke baan voor mij? Welke andere mogelijkheden zijn er waar ik zelf niet aan denk?  

 • Wie ben je en wat zijn jouw kwaliteiten en talenten? Waar wordt je echt blij van en wat doe je het allerliefste?

 • Wat is de baan die het beste past bij wie je bent en wat jij wilt? Hoe neem je zelf de regie in je carrière en maak je jouw doelen en ambities waar? 

 • Waar kan je de vruchten plukken van al jouw kennis en ervaring? Hoe verzilver je de investeringen die je in jezelf hebt gedaan, zonder dat je weer helemaal onderaan de ladder moet beginnen?

 • Het kost vast veel tijd en dat heb je niet. Levert die nieuwe baan jou straks wel plezier en werkgeluk op? Je hebt niet veel energie en wil alleen in een carrièreswitch investeren als je echt blij van wordt van je nieuwe baan. 

 • Je bent bang dat je straks weet wat jouw ideale droombaan is, maar dat die niet bestaat. Dat daarin geen vacatures zijn. Hoe realiseer je die baan dan?

 • Je hebt al jaren niet meer gesolliciteerd en weet dat het inmiddels heel anders gaat dan toen. Hoe doe je dat anno nu, vraag je je af?

Kortom: je bent er in je hoofd wel mee bezig, maar het veranderen van baan komt niet echt van de grond. Je bent op zoek naar een bewezen manier om de juiste carrièreswitch te maken en weer gelukkig te worden in je werk. Liefst op korte termijn!

Succesvol Switchen in je Carrière

Voor als je op zoek bent naar een methode zodat jij de baan realiseert waarin jij doet wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst van wordt!

Hoe zou het voor je zijn als je dit had...

Een formule naar de baan die bij jou past

Als je een formule hebt waarin het om jou draait in je carrière? En jij ontdekt wie je bent en wat jij wilt? Zodat je jouw volledige potentieel benut in de baan waarin jij het allergelukkigst wordt?

Een helder stappenplan


Waarmee je stap voor stap jouw ideale baan realiseert waarin jij doet wat jij het allerliefste doet? Zodat je weet welk pad je moet bewandelen en hoe je je jouw droombaan creëert?                               

De regie hebben in je eigen carrière

Handvatten krijgt om jacht te maken op jouw ideale baan? Waarmee je focus houdt op jouw doel en verleidingen weerstaat om je weer aan te passen? Zodat je werkt op jouw voorwaarden en je je weer ontwikkelt?           

De baan waarin jij jouw waarde verzilvert 

De baan waarin jij de beste versie van jezelf laat zien en jouw grootsheid omarmt? Waardoor jij staat voor jouw waarde, de mensen aantrekt met wie jij samen wilt werken en verdient wat jij waard bent?

Dit bied ik met mijn online traject met 1 op 1 coaching

Succesvol Switchen in je Carrière

Dit coachtraject is geschikt voor jou als je ècht de baan wilt waarin je doet wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst in wordt.

Online traject met

1 op 1 coaching

Succesvol Switchen in je Carrière


Haal je carrière van de handrem

€ 1247,- euro inclusief BTW

Dit all-in traject van 6 maanden, met 4 persoonlijke 1 op 1 coachsessies, 15 modules met video's, checklist, werkbladen, handouts en opdrachten is mijn nieuwe, meest uitgebreide traject om succesvol te switchen in je carrière.

Je leert met mijn coachtraject om jezelf centraal te stellen in je carrière. Het draait om wie jij bent, wat jij wilt en wat bij jouw past. Zodat jij elke dag gaat doen waar je blij van wordt, zonder dat je je hoeft aan te passen aan de mal van je functie. 's Morgens ga je fluitend naar je werk en je komt fluitend weer thuis. 

Ik leer je alles wat je moet weten om jouw droombaan te realiseren.

Je leert over wie je bent en wie je wilt zijn.   

Je ontdekt de baan die het beste bij jou past.  

Je leert ijzersterk solliciteren anno nu.

Je leert wat jij wilt en wat jou motiveert.     

Je maakt duidelijke keuzes en houdt je focus daarop.

Je ontdekt hoe je Social Media inzet.

Je ontdekt waar jij jezelf remt in je groei en buigt dat om.

Je leert waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen.

Je verzilvert jouw waarde in de arbeidsvoorwaarden.

Marriet Rossier

Business Leader

Buiten mijn comfortabele situatie gestapt

Mijn coachvragen waren hoe blijf ik aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en hoe hou ik vertrouwen in mijn eigen capaciteiten. Ik heb inzicht gekregen in mijn gedachtenen overtuigingen en meer aandacht ontwikkeld voor 'voelen wat er aan de hand is'. Ik heb geleerd om stil te staan bij dingen die ik moeilijk vind. Ik heb ervoor gekozen om buiten mijn comfortabele situatie te stappen.

Lindy Janssen

Onderwijs-

assistent

Ik leerde waar ik naar toe wilde en hoe ik daar kwam

Ik wilde me verder ontwikkelen en had een duwtje in de rug nodig. Door Marjan heb ik enorm veel zelfvertrouwen gekregen en een gesprek met het bestuur aangedurfd. Voordat ik bij Marjan aanklopte schoof ik mijn doelen naar voren. Zij leerde me hoe ik de eerste stappen moest zetten, waar ik precies naar toe wilde en hoe ik daar kwam.

Ellen Martens

Teamleider

Ruimte om zelf tot inzichten te komen

Marjan heeft mij erg goed gecoacht in het loopbaantraject. Ik vind haar integer en vertrouwenwekkend. Ze geeft je op een mooie manier de ruimte om zelf tot inzichten en oplossingen te komen. Ze stelt op het juiste moment de juiste vraag. Voor mij was het een traject met resultaat!

De wereld heeft jou nodig. 


Switch succesvol in je carrière en doe wat jij wilt, benut je hele potentieel en ga fluitend naar je werk!

Waarom het programma uniek is

Een mix van wie jij bent en wat jij wilt

Trajecten over het switchen van baan gaan vaak over hoe jij bij een functie past. Maar dat is maar een deel van het verhaal. Ik draai het om.


Laat jouw carrière om jou draaien en pas je nooit meer aan aan een functie. Als je gelukkig bent in je werk, doe je wat je zelf wilt en niet wat anderen van jou willen. 

Een totaal aanpak

Je kunt een cursus Wie ben ik en wat wil ik volgen, een cursus Jouw droomberoep of een sollicitatie cursus doen. Maar los van elkaar hebben ze weinig effect of worden in de verkeerde volgorde gedaan. Terwijl deze methoden elkaar juist ondersteunen en versterken!


Daarom combineer ik wie je bent en wat je wilt met wat bij jouw past, hoe je de juiste keuze maakt voor jouw droombaan en de beste manier om de arbeidsmarkt te benaderen in dit coachtraject voor een duurzame carrièreswitch.

Je creëert je eigen droombaan

Dit is geen traject dat jou vertelt welk werk jij moet doen. Het is een reis waarin je jouw unieke droombaan ontdekt en realiseert zonder dat je het wiel hoeft uit te vinden hoe je dat dan moet doen.


Je krijgt vidoe's, checklist, werkbladen, handouts en inzicht in wat jij wilt en het beste bij jouw past qua werk. Zodat jij anderen laat zien wat je waard bent  en met gemak de baan realiseertje die jij het allerliefste doet en en waar jij het allergelukkigst van wordt.


Voor go-getters

Er zijn super veel programma's als je van baan wilt veranderen. Maar wat zo cool is aan dit traject, is dat het je in verbinding brengt met waar jij echt naar verlangt.


Alle inzichten die je krijgt leiden naar de droombaan waarin jij het beste tot je recht komt. Het blijft niet in je hoofd zitten en jouw motivatie stroomt de wereld in. En daar pluk je direct vruchten van bij het realiseren van jouw droombaan.


All-in programma: 6 maanden, 15 modules, 2 online trainingen en 4 coachsessies!!

Het materiaal dat je bij dit coachtraject ontvangt vormen samen zowat een hele opleiding. Omdat we het stap voor stap samen doen hoef je niet te verdwalen en ga je gestructureerd te werk. Als jij binnen 6 maanden aan jouw carrièrewitch werkt, weet je wat er dan gebeurt? Dan ga je jouw droombaan succesvol realiseren! Jaaa!

Aan het einde van het coachtraject heb je dit bereikt:

1

Jij doet er weer toe en telt weer mee    

Het draait allemaal om jou en je blijft niet langer achter in je carrière. Je weet wie je bent en wie je wilt zijn voor die allerleukste baan waarvan jij aangaat.

2

Je carrièreswitch is duurzaam

Omdat je intensief hebt onderzocht waar jij blij en gelukkig van wordt, heeft de keuze voor jouw droombaan direct ook een blijvend effect op je gezondheid, je relaties, je financiën en je emoties.

3

Je bent weer gelukkig in je werk

Je besteedt je tijd aan wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst van wordt. Zo hou je tijd over voor alle andere leuke dingen in het leven!

Opzet van het coachtraject

Een succesvolle carrièreswitch in 15 modules. We gaan er binnen 6 maanden samen voor zorgen dat je jouw droombaan op een krachtige en authentieke manier gaat realiseren.

1

Module 1: Hoe is ouw carrière tot nu toe verlopen

Terugkijken op zinvolle leerervaringen en de persoonlijke kwaliteiten en talenten die je hebt ontwikkeld, helpen je om de stappen te zetten waar jij wilt zijn.

2

Module 2: Jouw levensloop tot nu toe

Waar je op dit moment staat in je leven, heeft alles te maken met wat je tot nu toe hebt meegemaakt, gedaan en geleerd. De gebeurtenissen die van bijzondere betekenis zijn voor je zijn geweest, liggen aan de basis van goede kennis over jezelf.

3

Module 3: De beste versie van jezelf

Jij bent talentvol, uniek en hebt verschillende kwaliteiten. Geef je hier gehoor aan, dan ben je de beste versie van jezelf in je nieuwe baan.

4

Module 4: Jouw wensen en verlangens

Weten wat je wilt en verlangt in je werk is heel belangrijk om een succesvolle en duurzame carrièreswitch te maken. Het is de drive waarom je elke dag uit je bed springt.

5

Module 5: Werk dat het beste bij je past

Wat is voor jouw belangrijk in een baan? Het is de baan die het allerbeste bij je past en waarin jij doet wat je het allerliefste doet, die jou echt gelukkig maakt.

6

Module 6: Kiezen en focus houden

Als je een carrièreswitch wilt maken, komt het sowieso aan op het maken van keuzes. De knoop doorhakken en daar je focus op houden. Je niet laten afleiden.

8

Module 7: De gouden kansen op de arbeidsmarkt

De manier waarop werkgevers zoeken naar geschikte kandidaten is helemaal tegengesteld aan hoe jij zoekt naar een nieuwe baan. En juist daar liggen jouw gouden kansen op de arbeidsmarkt.

9

Module 8: Past de vacature bij jou

Solliciteren is maatwerk. Hoe gerichter jij de vacature analyseert, hoe beter jij daar jouw unieke aanknopingspunten op kan afstemmen.

10

Module 9: Personal branding - presenteer jezelf als merk

Presenteer jezelf als merk. Als je weet wat je uniek maakt en onderscheidt van anderen, roep je positieve beelden en associaties op. Je laat duidelijk zien wie jij bent en waar je voor staat.

11

Module 10: Jouw winnende CV

Je CV is je visitiekaartje om op gesprek te komen. Een goed CV zorgt ervoor dat je binnen 9 seconden helemaal uit de verf komt! 

12

Module 11: Je onweerstaanbare LinkedIn profiel

Social media en zeker LinkedIn is niet meer weg te denken als je gaat solliciteren. Met een onweerstaanbaar profiel vergroot je jouw kansen bij recruiters en werkgevers, om uitgenodigd te worden voor een gesprek en om gevonden te worden. 

13

Module 12: Een pakkende motivatiebrief

Overtuig ze dat jij geschikt bent zodat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Weet wat een recruiter of werkgever van je verwacht en schrijf jouw enthousiaste en pakkende brief.

14

Module 13: IJzersterke indruk maken in je sollicitatiegesprek

Zelfverzekerder en relaxter aan tafel zitten tijdens je sollicitatiegesprek, een goede voorbereiding is het halve werk. Solliciteren is nu eenmaal spannend en met deze module klotsen je oksels een stuk minder.

14

Module 14: Je actief voorbereiden op een assessment

Het bedrijf ziet potentie in jou en wil meer van je zien. Dat jij voor het assessment bent uitgenodigd, moet toch vertrouwen wekken. Laat je unieke kwaliteiten en persoonlijke drijfveren zien en overtuig de werkgever van jouw toegevoegde waarde.

16

Module 15: Verzilveren je waarde met arbeidsvoorwaarden

Naast je verdiende loon, wil je jouw waarde ook verzilverd zien in andere arbeidsvoorwaarden. Want die zijn vaak nog interessanter dan die euro's op je bankrekening.

Cathelijne Meijer-Koning

Office manager

Binnen drie maanden een andere baan gevonden!

Welke functies zijn er die passen bij mij, was mijn vraag. Ze liet mij zien welke dat waren en wat ik hier al voor in huis had. Vol zelfvertrouwen ben ik gaan solliciteren en binnnen drie maanden heb ik een baan gevonden!

Ilse Verkuijl

Software tester

Helder gekregen waar ik naar op zoek was

Marjan is een enthousiaste persoonlijkheid die mensen oprecht wil helpen. Ik kreeg helder waar ik naar op zoek was en daar zijn we mee aan de slag gegaan. Waardevol, leerzaam en echte eye-openers.

Truus van Kippersluis

Financial accounting

Marjan heeft veel kennis en ervaring en een fijne energie 

Dank voor de fijne gesprekken die ik met je heb gevoerd. Jouw kennis en ervaring als loopbaancoach en de energie die jij overbrengt om bewuste stappen te maken, voelde erg goed.

Zo werkt het coachtraject

Het is een 6 maanden traject dat bestaat uit coachsessies, modules, online trainingen,  video's, checklists, werkbladen, handouts en opdrachten!

 • Zodra je op 'koop' hebt gedrukt doe je mee! Omdat jij het werk wilt gaan doen waar je fluitend naar toe gaat en fluitend van thuis komt. Je krijgt gelijk toegang tot de eerste module en opdrachten!
 • 6 maanden lang heb je de mogelijkheid om de 4 coachsessies in te plannen in mijn agenda. Juist op het moment dat je een vraag hebt of als je een uitdaging aan me wilt voorleggen. We kunnen live afspreken of via Zoom. Net wat jij wilt. 
 • 15 wekelijkse modules met daarin de opdrachten om een succesvolle switch te maken in je carrière. Echt, je ziet niet langer op maandag al uit naar vrijdagmiddag.


Dit zit er allemaal bij

Succesvol switchen in je carrière

4 coachsessies 1 op 1


Je hebt binnen 6 maanden 4 coachsessies met mij, die je zelf kan inplannen.

Ondersteunend materiaal 


Video's, werkbladen met opdrachten, checklists en handouts om het beste uit het coachtraject te halen.

2 online trainingen


Een online training met video's en checklist met opdrachten om jouw droombaan te ontdekken.

Hallo,

mijn naam is Marjan Bakker

Al meer dan 22 jaar werk ik als carrière coach en doe ik wat ik het allerliefste doe en het allergelukkigst van wordt. Werken met ambitieuze vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en aanhikken tegen een verandering van in hun carrière. 


Jij bent de spil in jouw carrière. Stop met de baan die niet meer bij je past en niet meer voor je werkt. Droom groter en gebruik je grote potentieel. Jij bent zoveel meer waard dan dan je laat zien in je huidige baan!


Stel je voor dat je over een jaar in jouw droombaan werkt, waarin jij precies doet wat jij wilt en het allerliefste doet. Super toch?  Maar, in je eentje ga je dat niet lukken. Hoe ontdek je wie jij bent en wat echt bij jou past? Welke stappen ga je zetten om te doen waar jij gelukkig van wordt? Terwijl je gaat werken op jouw voorwaarden, zonder dat je je aanpast aan een functie of een werkgever? Dat leer je in dit coachtraject.

Vragen en antwoorden

Vinden de coachsessies online of offline plaats?

Net wat jij wilt. Als je online via Zoom wilt, scheelt jou dat natuurlijk reistijd. Als je het, net als ik, liever live wilt, kom je naar mij toe in Uithoorn. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk! Je kunt kiezen om in 3 termijnen te betalen. Het is wel ietsjes goedkoper om het gelijk in 1 keer te betalen.

Hoelang duurt dit coachtraject?

Het traject duurt 6 maanden en 15 weken lang ontvang je elke week een module. De 4 coachsessies vinden plaats binnen een half jaar vanaf het moment dat jij je hebt ingeschreven. De coachsessies kun je zelf inplannen. Na dat half jaar vervallen de coachsessies die je niet hebt ingepland. 

Wat als ik op vakantie ben tijdens dit traject?

Het programma duurt 6 maanden. De vier coachsessies vinden plaats binnen een half jaar na jouw inschrijving. Het is dus geen probleem als je er even tussenuit gaat. 

Hoeveel tijd kost dit coachtraject?

15 weken lang ontvang je een module met opdrachten. Het uitwerken van een module kost je ongeveer een dagdeel per week. De coachsessies duren 5 kwartier. 

Er is veel informatie over het maken van een carrièreswitch, wat is de meerwaarde van het programma Succesvol Switchten in je Carrière?

Klopt, het internet staat vol met informatie over het maken van een carrièreswitch. Grote kans dat je die allang gecheckt hebt. Maar de kans is groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet zo snel tot actie overgaat. De structuur is ver te zoeken op internet en iedereen zegt weer wat anders. 


Wees eens eerlijk, hoeveel heb je daadwerkelijk voor elkaar gekregen door het kijken van alle video's? Door het maken van tests? Door het bestuderen van blogs?


Met het Succesvol switchen in je carrière programma ontdek je de belangrijkste elementen die jouw carrièreswitch tot een succes maken. Met concrete stappen die niet op het internet te vinden zijn. Die voortkomen uit mijn jarenlange ervaring en onderzoek.


Waardevoller is misschien nog wel de persoonlijke coaching die je krijgt van carrière expert Marjan Bakker. Waardoor je niet gaat zwemmen in een overload aan informatie en niet vastloopt als je wel hoort WAT je moet doen, maar niet HOE.


In het traject Succesvol switchen in je carrière krijg je precies te horen HOE jij jezelf centraal stelt en stap voor stap die carrièreswitch maakt waar je zo naar verlangt. Met voorbereidende opdrachten, checklists en handouts en natuurlijk de persoonlijke tips en coaching van Marjan.


Door het doen van de investering, maak je een commitment naar jezelf toe op het moment dat je in jezelf investeert. Het laat zien dat je jouw carrièreswitch en daarmee jouw werkgeluk, serieus neemt en bereid bent om daar tijd en middelen in te steken.


Met mijn persoonlijke hulp start je nu eindelijk met het maken van die carrièreswitch. Zodat je gaat doen wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst van wordt. 

Kan ik gebruik maken van een subsidie, zoals bijvoorbeeld het STAP-budget?

Ja, de subsidie via STAP Ontwikkeladvies is mogelijk als je maximaal MBO-2 hebt als hoogste diploma. 


Werk jij in de sector Zorg en Welzijn of wil je mogelijkheden in die sector verkennen, dan heb ik een mogelijkheid om jou twee gesprekken gesubsidieerd aan te bieden. Dan krijg je korting op de trajectprijs.


Ben je benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Mail me gerust, ik antwoord op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt me mailen via marjan@bakkersadvies.com. Leuk om van je te horen!

Ik heb nog een vraag, wat nu?

Heb je een andere vraag over het Succesvol switchen in je Carrière traject? Mail me dan even, ik antwoord op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt me mailen via marjan@bakkersadvies.com. Ik hoor graag van je.

Ik ben geïnteresseerd, wat nu?

Je schrijft je in voor het coachttraject door op één van de paarse buttons te klikken. Na je inschrijving, ontvang je mail met toegang tot de eerste module en hoe je de coachsessies kunt inplannen. Ik verheug me erop je te zien!

Caroline van Zaanen

Management assistente

Ik kreeg echt zin om een leuke nieuwe baan te zoeken

Bij de website van Marjan had ik direct een heel positief gevoel en na een gratis werkgeluksessie was er direct een goede klik, heel fijn.

Marjan heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen en dat ik weer echt zin kreeg om een leuke nieuwe baan te zoeken na mijn ontslag. Met behulp van verschillende tools ben ik veel bewuster naar sollicitaties gaan kijken, welke voelen goed en welke niet.

 
Marjan denkt echt met je mee, heel waardevol. Ze is ook heel enthousiast en ik keek echt iedere keer weer uit naar onze sessies. Wat helemaal fijn is dat ik ook nog een hele leuke nieuwe baan heb gevonden, daar ben ik heel blij mee.

1 op 1 coachtraject


Succesvol switchen in je carrière


Haal je carrière van de handrem

€ 1247,- euro inclusief BTW

Dit all-in coachtraject van 6 maanden met 4 persoonlijke 1 op 1 coachsessies, 15 modules met video's, checklist, handouts en werkbladen met opdrachten is mijn nieuwe, meest uitgebreide programma om succesvol te switchen in je carrière.


Wat je doel ook is en wat je nu ook doet: bij een carrièreswitch ga je werken op jouw voorwaarden, lat je zien wat je waarde bent en verzilver je jouw waarde.


Jouw droombaan realiseren is succesvol voor je werkgever én succesvol voor jou. Dus wat houd je tegen? Ga Succesvol Switchen in je Carrière.