fbpx

Wil jij komende week weten wat jouw droombaan is? 

Schrijf je dan in voor LOOPBAAN PITSTOP

Bekijk voor alle details de vidoe hierboven of lees verder.

droombaan

Je ziet het al helemaal voor je 

Je gebruikt weer al je kwaliteiten en talenten, je ziet niet langer op tegen feestjes en verjaardagen en kan weer enthousiast vertellen over je werk. Je telt weer mee, bruist van energie en je carriere zit in de lift. Je doet het werk dat je het allerliefste doet en allergelukkigst van wordt.

Wat houdt je tegen om deze fantasie werkelijkheid te laten worden? Waarom heb je die droombaan nog niet? Waarschijnlijk kan je niet de vinger kan leggen op wat jou precies ontevreden of zelfs ongelukkig maakt in je werk. En dus weet je ook niet hoe jij in je werk weer blij en voldaan kan worden.

De knoppen waaraan jij moet draaien

In één week ontdek je waardoor jij vastzit in je werk, waar jij je energie aan verliest, waar je energie van krijgt en waarvan jouw hart een sprongetje maakt.  

Voordeel 1

Je onderneemt actie en jouw fantasie wordt werkelijkheid. 

Voordeel 2

Jij komt te weten waar je blij van wordt, wat het beste bij jou past en wat voor werk jij het allerliefste doet.

Voordeel 3

Met de vele openstaande vacatures kan je eenvoudig een nieuwe baan realiseren.

In één week jouw droombaan ontdekken. 

Dat is eenvoudiger dan je denkt.  

Voor je uit schuiven

Misschien heb je al wel eens geprobeerd uit te zoeken welke soort werk het beste bij je past. Om het vervolgens voor je uit te schuiven omdat je niet wist waar je moet beginnen.


Dat zie ik terug bij veel mensen die blijven hangen in een baan, terwijl ze veel meer in hun mars hebben. Ze stappen niet uit hun veilige cocon omdat ze niet weten welke stappen ze moeten zetten. Misschien is dat waar jij nu ook tegenaan loopt. Klopt dat?

Debby

Decker

Eigenaar

De juiste middelen

Mijn grootste probleem was dat ik geen idee had welke richting ik op wilde gaan wat werk betreft. Waar lag mijn focus, passie en wat wilde ik eigenlijk?

Het grootste leermoment was toen ik helder kreeg waar mijn interesses lagen en waar ik blij van werd. 

Astrid

Bron

Fotograaf

Moed om door te gaan

Marjan luistert goed, analyseert en brengt je probleem in kaart waar door het inzichtelijk is. Je kan weer veder en geeft je de moed om door te gaan. Je komt er sterker uit. Fijne gesprekken waar je zelf kan zijn en het privé mogelijk ook een rol mag spelen

Lindy

Janssen

Onderwijs-

assistent

Duwtje in de rug 

Als je ook niet weet hoe jij je doelen aan moet pakken en heb je net als ik een duwtje in de rug schroom dan niet en vraag hulp aan Marjan. Ze heeft enorm veel kennis en geeft je een boost dat je in jezelf gaat geloven. 

7 Modules zodat jij fluitend naar je werk kan

In een week weet jij welke baan het beste bij jou past en waarin jij het beste tot je recht komt. Iedere dag krijg je een video en een checklist met opdrachten.

Module 1 

Kwaliteiten die jou succesvol en krachtig maken

Module 2

Waarden die jou het gevoel geven dat jij op je plaats bent

Module 3

Vaardigheden waarmee je laat zien wat je waard bent

Module 4

Werkomstandigheden die jou energie geven

Module 5

Activiteiten die je met plezier doet

Module 6

Beroepen die je echt aantrekkelijk vindt

Module 7

Jouw droombaan profiel

Loopbaan Pitstop

€ 77,- euro inclusief BTW

Met deze 7-delige videotraining met 7 checklist en opdrachten weet jij binnen een week welke baan past bij wie jij bent en jij het allerliefste doet.

 Marjan 

Zelf raakte ik in 2000 burn-out in een baan die helemaal niet bij mij paste. Ik had niet helder wat mijn kwaliteiten waren, welke waarden voor mij belangrijk zijn en welk soort werk echt bij mij paste. Mogelijk een situatie die je herkent.

En omdat veel meer mensen daarmee worstelen en heb ik de Loopbaan pitstop ontwikkeld. Zodat iedereen kan ontdekken welk werk of welke baan het beste past.

Het draait om de baan die het beste bij jou past

Weet jij wat de stappen zijn om er achter te komen welke soort werk of welke baan jou past als een jas en waar jij trots op bent?

Het is de baan die het beste bij jou past, waar het allemaal om draait. Dan heb jij nooit meer een schop onder je kont nodig om die carrièreswitch te maken. Het weten wie jij bent en wat jouw relatie tot werk is, is cruciaal.

De belangrijkste stap die jij waarschijnlijk moet zien te zetten is helder krijgen van welk werk jij echt blij wordt. De baan waar jij fluitend naar toe gaat en trots op bent.

Daar ligt de sleutel tot succes.

In een week is het echt mogelijk om elke dag fluitend naar je werk te gaan en trots te zijn op je baan. Je kan direct jouw talenten en kwaliteiten benutten en het werk doen dat jij het allerliefste doet.

Niet langer sta je stil in je carrière. 

Je kan eenvoudig kiezen welke baan jij wilt, zonder angst dat je niet de juiste keuze maakt.

Het Marjan effect

Truus van

Kippersluis

Financial accounting

Energie

Hartelijk dank voor de fijne gesprekken die ik met je heb gevoerd. Jouw kennis en ervaring als loopbaancoach en de energie die jij overbrengt om bewuste stappen te maken, voelde erg goed.  

Cathelijne

Meijer-Koning

Officemanager

Binnen 3 maanden een andere baan

Welke functies zijn er nou eigenlijk die passen bij mijn wensen van nu? Door middel van beroepenkaartjes liet ze mij op eenvoudige manier zien in welke functies dit zouden kunnen zijn en of ik hiervoor al de nodige compensaties voor dat ik aandacht had.

Marriet

Rossier

Business leader

Buiten mijn comfortabele situatie gestapt

Mijn vraag was hoe ik aantrekkelijk kan blijven voor de arbeidsmarkt. Ik heb meer zicht gekregen in mijn gedachten en overtuigingen en wat me te doen staat. Mijn grootste winst is dat ik heb gekozen om buiten mijn comfortabele situatie te stappen.

De baan die het beste bij je past!