fbpx

Jouw carrièreswitch

  • Zodat jij doet wat jij het allerliefste doet
  • Zodat jij jouw al jouw kwaliteiten en talenten gebruikt
  • Zodat jij elke dag fluitend naar naar je werk gaat

Loopbaancoach Amstelveen voor een succesvolle verandering in je loopbaan

Een goede en ervaren carrière coach in Amstelveen die jou helpt me het maken van een carrièreswitch? Daar ben ik met Bakkers Advies in gespecialiseerd. Van baan switchen is echt nodig als je werk doet waar je helemaal niet blij van wordt. Het is niet nodig om nog langer te blijven hangen in een baan waarin jij je tijd verdoet. Kijk naar wat jij wilt, daar ligt de sleutel tot een succesvolle verandering van baan. 

Samen brengen we jouw kwaliteiten en talenten, jouw interesses en alles wat jij belangrijk vindt in een baan in kaart. Ook help ik je bij het ontdekken van jouw ideale baan. Als loopbaancoach in Amstelveen leer ik je hoe je niet laat afleiden en je focus houdt op je doel: het realiseren van jouw droombaan. Waarin jij laat zien wat je allemaal in huis hebt en doet wat jij het allerliefste doet. 

Professionele loopbaancoach in Amstelveen

Wil je echt werk maken van je carriereswitch dan ben je loopbaancoach in Amstelveen op de goede plek. Wat ik het allerliefste doe is jou begeleiden naar een succesvolle carrièreswitch. Ik leer je af om alleen maar te kijken op vacaturesites in de hoop dat zo jouw ideale baan op je pad komt. 

Stop met je aan te passen aan functies en vacatures. Daar maak je geen duurzame switch mee in je loopbaan. Het is juist 180 graden andersom. Het draait allemaal om jou. Om wie jij bent, wat jij wilt en wat bij jou past. Als je dat weet, is het realiseren van jouw droombaan makkelijk. Daar help ik je graag bij. Benut wat je allemaal in huis hebt en wees trots op jezelf. Investeer in jezelf en jaag jouw ambities na in een baan waarin jij het allergelukkigst wordt.

Realiseren van jouw droombaan

Dagelijks werk ik met werkende vrouwen die hun ambities willen waarmaken en hun doelen in werk willen realiseren. Met al het moois wat jij in je mars hebt. Doe waar je goed in bent. Stel je jezelf centraal in jouw loopbaan. Dat wil jij! En lals carrière coach in Amstelveen help ik je dat voor elkaar te krijgen.

Kom in actie en ik help je de baan te realiseren waar jij fluitend naar toe gaat en fluitend van thuis komt. 

Gratis Werkgeluksessie

Is het nu echt genoeg geweest om niet gelukkig te zijn in je werk? Alleen voor als je ècht gelukkig wilt zijn in je werk.

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij het maken van een carrièreswitch? Plan dan vrijblijvend een online Werkgeluksessie met mij in. Ik geef je twee persoonlijke tips over welke stappen jij direct kan zetten,