fbpx

Jouw carrièreswitch

  • Zodat jij doet wat jij het allerliefste doet
  • Zodat jij jouw al jouw kwaliteiten en talenten gebruikt
  • Zodat jij elke dag fluitend naar naar je werk gaat
Succesvolle verandering van baan

Creatieve loopbaancoaching in Hoofddorp

Een carrièreswitch maken met een creatieve carrière coach in Hoofddorp? Bakkers Advies is je vrouw. Jij staat in het middelpunt van jouw loopbaan en je wilt een baan die past bij wie je bent en wat jij wilt. Jij bent nodig op de arbeidsmarkt, jij hebt zo veel meer in je mars. Om jouw droombaan te realiseren moet je jezelf op de eerste plaats zetten. Stop met je aanpassen aan je functie. Om te  gaan werken op jouw voorwaarden, brengen we in kaart wat jouw kwaliteiten, talenten, drijfveren en interesses zijn. Wat vindt jij belangrijk in een baan? Kies voor de baan waarin jij doet wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst van wordt.  

Hèt loopbaancoach bureau in Hoofddorp

Jij kent jezelf het beste, terwijl ik als carrière coaching expert in Hoofddorp kan zorgen dat jij weer weet wie je bent en wat bij jou past. Met de juiste stappen is er meer mogelijk dan jij voor mogelijk had gehouden. Wil jij de baan van jouw dromen realiseren, terwijl je nog helemaal niet weet wat jij wilt? Voor creatieve vondsten en inspiratie ben je van harte welkom bij Bakkers Advies. Ik kan jou leren hoe jij jouw droombaan realiseert en jij weer fluitend naar je werk gaat.

Verzilver jouw waarde in je ideale baan

Zoek je een loopbaancoach in Hoofddorp waar het niet alleen gaat over 'one size fits all', maar wil je de baan die het beste bij jou past en waar jij blij van wordt? Dan kan ik je helpen met het realiseren van jouw ideale baan. Waarin jij gaat staan voor jouw waarde. En de mensen aantrekt met wie jij het liefst wilt samenwerken. Jij verzilvert jouw waarde en verdient wat je waard bent.

Gratis Werkgeluksessie

Is het nu echt genoeg geweest om niet gelukkig te zijn in je werk? Alleen voor als je ècht gelukkig wilt zijn in je werk.

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij het maken van een carrièreswitch? Plan dan vrijblijvend een online Werkgeluksessie met mij in. Ik geef je twee persoonlijke tips over welke stappen jij direct kan zetten,