fbpx
__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"69a37": "Royal Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

Ik was er kampioen in om op alles ja te zegg enAls klein kind deed ik er alles aan om erbij te horen. Met alle winden waaide ik mee. Ik maakte me klein, paste me aan en maakte het anderen naar de zin. Mijn angst, verwarring, verontwaardiging en verdriet stopte ik ver weg.

In mijn loopbaan, zei ik ja tegen alles wat op mijn pad kwam. Daarmee creëerde ik kansen.

Zonder me af te vragen of het, op welke manier dan ook, goed voor mij was. Ik deed werkzaamheden die ik niet wilde en in banen kwam ik niet altijd even goed uit de verf. 

Tot na twee jaarcontracten mijn dienstverband plotseling stopte. Na de eerste schok, ging ik netwerken. Banen en opdrachten dienden zich aan. Dat bevrijdde me en gaf me een positieve boost.

Toen ik alsnog werd gevraagd te blijven, heb ik mijn beste ja ooit gezegd: ja tegen mezelf! Ik wilde mezelf niet langer verliezen en klein houden. Ik wilde het zelf doen, op mijn eigen manier. In werk dat ik het liefste doe. Ik ging staan. Staan vanuit mezelf. Staan voor mijn waarde. Zo is Bakkers Advies ontstaan.


Zo is het nu met mij

Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd. Ook liet ik me coachen. Ik zet moedige stappen die goed zijn voor mij, óók als ik bang ben. Omdat ik voel dat die stap belangrijker is dan mijn angst. Inmiddels weet ik wie ik ben en doe ik het werk dat ik het liefste doe: loopbaancoach voor ambitieuze vrouwen.

Ik heb me ontwikkeld en ben gegroeid. Telkens leer ik weer iets nieuws en vandaag weet ik weer meer dan gisteren. Speelsheid en plezier zijn weer terug in mijn leven. Ik droom niet meer van een beter leven en leef mijn droom. Ik ben gelukkig in mijn werk en mijn leven is veel beter geworden.

__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"69a37": "Royal Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__


Typisch Marjan  

 Anders kijken naar hetzelfde

Nieuwe ingangen vinden

Praktisch met diepgang

 Prikkelend, duidelijk en direct

 Sprankelend en speels

 Intense en vurige Schorpioen

Mijn visie op staan vanuit jezelf

Qua werk ben je je oude pad ontgroeit. Het werk past niet meer bij je. Toch blijf je erin hangen ook al wringt hetTijd dus om de bezem door je loopbaan te halen. En te stoppen met wat niet meer voor je werkt en dat jou tegenhoudt om je te ontwikkelen en groter te dromen.

Strookt hoe jij je nu gedraag met de vrouw die je diep van binnen echt bent? Jij bent de spil in jouw loopbaan. Jij bent zo veel meer waard en hebt zo veel meer te bieden. Voel wat je diepste verlangens zijn. Kies jouw droombaan. Overwin je angst voor het onbekende door actie te ondernemen. Verzilver je waarde en krijg het salaris dat past bij de nieuwe jij.

Is dit eng? Ja, toch is het is lang niet zo erg, dan wanneer je je over 10 jaar afvraagt wat er zou zijn gebeurd als je nu wel werk had gemaakt van die droombaan.

Wat je van me moet weten is dat:

● Ik gruw van gefriemel aan plastic zakjes en verpakkingen

● Het kijken naar de tv-show van Ivo Niehe is mijn guilty pleasure

Ik geen consumentengidsen door ploeg als ik iets nieuws koop

● Ik veel schoenen, tassen en sierraden heb, omdat die zich niets aantrekken van mijn gewicht

● Ik een documentaire wil maken over schubdieren in Afrika

● Ik graag meezing met ABBA, Boney M en de Bee Gees

● Je me voor aardbeien 's nachts wakker mag maken

De kinderen van mijn partner mij Margan en Malle Jan noemen

__CONFIG_colors_palette __ {"active_palette": 0, "config": {"colors": {"62516": {"name": "Main Accent", "parent": - 1}}, "gradients": []}, "paletten": [{"naam": "Standaard palet", "waarde": {"kleuren": {"62516": {"val": "rgb (130, 30, 180)"}}, "verlopen" : []}}]} __ CONFIG_colors_palette__
BOEK HIER JOUW 1 op 1 EMPOWERSESSIE OM TE WETEN WAT JOUW UITDAGEN ZIJN OM JE DROOMBAAN TE REALISEREN

> 21 jaar ervaring

> 1000 vrouwen gingen jou voor

Wat anderen hebben ervaren met Marjan:

Debby Decker

Eigenaar Terra Nova

Mijn grootste probleem was dat ik geen idee had welke richting ik op wilde gaan wat werk betreft. Waar lag mijn focus, passie en wat wilde ik nou eigenlijk?

Het grootste leermoment was voor mij het kaartenspel met beroepen, waarbij ik helder inzag waar mijn interesse lagen en waar ik blij van werd. Door er met jou over te praten, liet je me zien waar ik me meer op kon focussen en waar mijn talenten lagen. Jij was goed in luisteren, liet mij het meeste praten en af en toe gaf je me een aanwijzing.  Ik beveel jou aan anderen aan, juist omdat je goed luistert en je de rust geeft om jezelf te mogen en kunnen zijn. Met de  juiste inzichten breng je anderen weer op het goede pad. 

Het grootste leermoment was voor mij het kaartenspel met beroepen, waarbij ik helder inzag waar mijn interesse lagen en waar ik blij van werd. Door er met jou over te praten, liet je me zien waar ik me meer op kon focussen en waar mijn talenten lagen. Jij was goed in luisteren, liet mij het meeste praten en af en toe gaf je me een aanwijzing. Ik beveel jou aan anderen aan, juist omdat je goed luistert en je de rust geeft om jezelf te mogen en kunnen zijn.

Met de  juiste inzichten breng je anderen weer op het goede pad. Kortom, je bent iemand, in ieder geval voor mij, de juiste sturing gaf en niet de oplossing aandroeg. Daardoor kon ik zelf al het antwoord geven. Dat maakt je tot een geweldige coach.

Cathelijne Meijer-Koning 

Officemanager bij Frank: raak

Toen ik bij Marjan kwam was de vraag welke functies zijn er nou eigenlijk die passen bij mijn wensen van nu. Door middel van beroepen kaartjes liet ze mij op eenvoudige manier zien in welke functies dit zouden kunnen zijn en of ik hiervoor al de nodige compensaties voor dat ik aandacht had. Door dit duidelijk te hebben heeft ze mij er toe aangezet om vol vertrouwen in mezelf weer te gaan solliciteren, met als resultaat dat na drie maanden een baan gevonden!


Marjan geeft je handvatten om het beste in jezelf naar boven te halen en dit ook te laten zien in je sollicitaties waardoor je vol zelfvertrouwen solliciteert.