fbpx

  Succesvol Switchen in je Carrière 


   Stop met de baan die jou niet gelukkig maakt!

 Effectief  1 op 1 coachtraject om jouw droombaan te realiseren, zelfs als nu nog helemaal niet weet waar je blij van wordt en wat jij wilt.

Je hebt een baan, maar je doet werk waar je niet echt van houdt...

Het leven is te kort om dag in dag uit werk te doen waar je helemaal niet blij van wordt.

Maar...

 • Je hebt moeite met het maken van keuzes en bent bang dat je niet de juiste keuze maakt

 • Je piekert je suf en nog steeds heb je geen idee waar je wèl blij van wordt

 • Van het zoeken van vacatures raak je aardig moedeloos

 • Je neemt je elke dag voor om werk te maken van een ander baan en toch schuif je het telkens weer voor je uit

Blijven hangen in je baan, betekent dat je hoe dan ook in de mal van je functie moet blijven passen. Terwijl je die mal allang bent ontgroeit en je veel meer in huis hebt dan je nu kan laten zien.

Succesvol Switchen in je Carrière is de pokon voor de baan die precies past bij wie jij bent en wat jij wilt


Je wilt vooruit komen in je carrière

Want de baan die je nu hebt, past niet meer bij je. Toch doe je nog steeds je best doet om je aan te passen en kost het je elke dag meer energie om je te motiveren voor je baan. Je weet allang dat het geen optie meer is om dit werk te blijven doen. Maar...

 • Hoe maak je een carrièreswitch? Waar moet je beginnen, welke stappen moet je zetten? 

 • Welke banen zijn er en wat is een leuke baan voor mij? Welke andere mogelijkheden zijn er waar ik zelf niet aan denk?  

 • Wie ben je en wat zijn jouw kwaliteiten en talenten? Waar wordt je echt blij van en wat doe je het allerliefste?

 • Wat is de baan die het beste past bij wie je bent en wat jij wilt? Hoe neem je zelf de regie in je carrière en maak je jouw doelen en ambities waar? 

 • Waar kan je de vruchten plukken van al jouw kennis en ervaring? Hoe verzilver je de investeringen die je in jezelf hebt gedaan, zonder dat je weer helemaal onderaan de ladder moet beginnen?

 • Het kost vast veel tijd en dat heb je niet. Levert die nieuwe baan jou straks wel plezier en werkgeluk op? Je hebt niet veel energie en wil alleen in een carrièreswitch investeren als je echt blij van wordt van je nieuwe baan. 

 • Je bent bang dat je straks weet wat jouw ideale droombaan is, maar dat die niet bestaat. Dat daarin geen vacatures zijn. Hoe realiseer je die baan dan?

 • Je hebt al jaren niet meer gesolliciteerd en weet dat het inmiddels heel anders gaat dan toen. Hoe doe je dat anno nu, vraag je je af?

Kortom: je bent er in je hoofd wel mee bezig, maar het veranderen van baan komt niet echt van de grond. Je bent op zoek naar een bewezen manier om de juiste carrièreswitch te maken en weer gelukkig te worden in je werk. Liefst op korte termijn!

Succesvol Switchen in je Carrière

Voor als je op zoek bent naar een manier zodat jij de baan realiseert waarin jij doet wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst van wordt!

Hoe zou het voor je zijn als je dit had...

Een formule naar de baan die bij jou past

Als je een formule hebt waarin het om jou draait in je carrière? En jij ontdekt wie je bent en wat jij wilt? Zodat je jouw volledige potentieel benut in de baan waarin jij het allergelukkigst wordt?

Een helder stappenplan


Waarmee je stap voor stap jouw ideale baan realiseert waarin jij doet wat jij het allerliefste doet? Zodat je weet welk pad je moet bewandelen en hoe je je jouw droombaan creëert?                               

De regie hebben in je eigen carrière

Handvatten krijgt om jacht te maken op jouw ideale baan? Waarmee je focus houdt op jouw doel en verleidingen weerstaat om je weer aan te passen? Zodat je werkt op jouw voorwaarden en je je weer ontwikkelt?           

De baan waarin jij jouw waarde verzilvert 

De baan waarin jij de beste versie van jezelf laat zien en jouw grootsheid omarmt? Waardoor jij staat voor jouw waarde, de mensen aantrekt met wie jij samen wilt werken en verdient wat jij waard bent?

Dit bied ik met mijn 1 op 1 coachtraject

Succesvol Switchen in je Carrière

Dit traject is geschikt voor jou als je ècht de baan wilt waarin je doet wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst in wordt.

1 op 1 Coachtraject

Succesvol Switchen in je Carrière


Haal je carrière van de handrem

€ 1750,- euro inclusief BTW

Dit coachtraject van acht 1 op 1 coachsessies binnen 4 maanden, met checklists, voorbereidende opdrachten, tools en mijn persoonlijke tips is mijn meest uitgebreide programma om te succesvol te switchen in je carrière.

Je leert met mijn coachtraject jezelf centraal te stellen in je carrière. Het draait om wie jij bent, wat jij wilt en wat bij jouw past. Zodat jij elke dag gaat doen waar je blij van wordt, zonder dat je je hoeft aan te passen aan de mal van je functie. 's Morgens ga je fluitend naar je werk en je komt fluitend weer thuis. 

Ik leer je alles wat je moet weten om jouw droombaan te krijgen.

Je leert over wie je bent en wie je wilt zijn.   

Je verkent jouw kansen en mogelijkheden.  

Je leert solliciteren anno nu.

Je leert wat jij wilt en wat jou motiveert.     

Je maakt duidelijke keuzes en houdt je focus daarop.

Je ontdekt hoe je Social Media inzet.

Je ontdekt waar jij jezelf remt in je groei en buigt dat om.

Je leert waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen.

Je verzilvert jouw waarde.

Marriet Rossier

Business Leader

Buiten mijn comfortabele situatie gestapt

Mijn coachvragen waren hoe blijf ik aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en hoe hou ik vertrouwen in mijn eigen capaciteiten. Ik heb inzicht gekregen in mijn gedachtenen overtuigingen en meer aandacht ontwikkeld voor 'voelen wat er aan de hand is'. Ik heb geleerd om stil te staan bij dingen die ik moeilijk vind. Ik heb ervoor gekozen om buiten mijn comfortabele situatie te stappen.

Lindy Janssen

Onderwijsassistent

Ik leerde waar ik naar toe wilde en hoe ik daar kwam

Ik wilde me verder ontwikkelen en had een duwtje in de rug nodig. Door Marjan heb ik enorm veel zelfvertrouwen gekregen en een gesprek met het bestuur aangedurfd. Voordat ik bij Marjan aanklopte schoof ik mijn doelen naar voren. Zij leerde me hoe ik de eerste stappen moest zetten, waar ik precies naar toe wilde en hoe ik daar kwam.

Ellen Martens

Teamleider

Ruimte om zelf tot inzichten te komen

Marjan heeft mij erg goed gecoacht in het loopbaantraject. Ik vind haar integer en vertrouwenwekkend. Ze geeft je op een mooie manier de ruimte om zelf tot inzichten en oplossingen te komen. Ze stelt op het juiste moment de juiste vraag. Voor mij was het een traject met resultaat!

De wereld heeft jou nodig. 


Switch succesvol in je carrière en doe wat jij wilt, benut je hele potentieel en ga fluitend naar je werk!

Waarom het coachtraject uniek is

Een mix van wie jij bent en wat jij wilt

Trajecten over het switchen van baan gaan vaak over hoe jij bij een functie past. Maar dat is maar een deel van het verhaal. Ik draai het om.


Laat jouw carrière om jou draaien en pas je nooit meer aan aan een functie. De mensen die gelukkig zijn in hun werk, doen wat zij zelf willen en niet wat anderen van hen willen.

Een totaal aanpak

Je kunt een cursus zelfvertrouwen volgen, een beroepentest maken of een sollicitatie cursus doen. Maar los van elkaar hebben ze weinig effect of worden in de verkeerde volgorde gedaan. Terwijl deze elkaar juist ondersteunen en versterken!


Daarom combineer ik wie je bent en wat bij jouw past, hoe je de juiste keuze maakt voor jouw droombaan en wat voor jou de beste manier is om de de arbeidsmarkt te benaderen in dit coachtraject voor een duurzame carrièreswitch.

Je creëert je eigen droombaan

Dit is geen coachtraject dat jou vertelt wat je moet doen. Het is een reis waarin je jouw unieke droombaan ontdekt zonder dat je het wiel helemaal zelf hoeft uit te vinden.


Je krijgt inzicht in wie je bent en waar jij blij van wordt in je werk. Zo laat jij anderen zien wat jij waard bent en realiseer je makkelijk de baan die jij het allerliefste doet en en waar jij het allergelukkigst van wordt.

Aan het einde van het coachtraject heb je dit bereikt:

1

Jij doet er weer toe

Het draait allemaal om jou en je blijft niet langer achter in je carrière. Je weet wie je bent en wie je wilt zijn voor die allerleukste baan waarvan jij aangaat.

2

Je carrièreswitch is duurzaam

Omdat je intensief hebt onderzocht waar jij blij en gelukkig van wordt, heeft de keuze voor jouw droombaan direct ook een blijvend effect op je gezondheid, je relaties, je financiën en je emoties.

3

Je bent weer gelukkig in je werk

Je besteedt je tijd aan wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst van wordt. Zo hou je tijd over voor alle andere leuke dingen in het leven!


Dit zit er allemaal bij

Succesvol switchen in je carrière

8 live coachsessies

t.w.v. € 1947,-

Je krijgt minimaal eens in de twee weken 1 op 1 coachsessies met uitleg, advies & ruimte voor vragen.

Ondersteunend materiaal 

t.w.v. € 147,-

Voorbereidende opdrachten, checklist, tools om het beste uit het coachtraject te halen.

2 online trainingen

t.w.v. € 147,-

Een online training met video's en checklist om jouw droombaan te ontdekken.

Cathelijne Meijer-Koning

Officemanager

Binnen drie maanden een andere baan gevonden!

Welke functies zijn er die passen bij mij, was mijn vraag. Ze liet mij zien welke dat waren en wat ik hier al voor in huis had. Vol zelfvertrouwen ben ik gaan solliciteren en binnnen drie maanden heb ik een baan gevonden!

Ilse Verkuijl

Software tester

Helder gekregen waar ik naar op zoek was

Marjan is een enthousiaste persoonlijkheid die mensen oprecht wil helpen. Ik kreeg helder waar ik naar op zoek was en daar zijn we mee aan de slag gegaan. Waardevol, leerzaam en echte eye-openers.

Truus van Kippersluis

Financial accounting

Marjan heeft veel kennis en ervaring en een fijne energie 

Dank voor de fijne gesprekken die ik met je heb gevoerd. Jouw kennis en ervaring als loopbaancoach en de energie die jij overbrengt om bewuste stappen te maken, voelde erg goed.

Hallo,

mijn naam is Marjan Bakker

Al meer dan 22 jaar werk ik als carrièrecoach en doe ik wat ik het allerliefste doe en het allergelukkigst van wordt. Werken met ambitieuze vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en aanhikken tegen een verandering van in hun carrière. 


Jij bent de spil in jouw carrière. Stop met de baan die niet meer bij je past en niet meer voor je werkt. Droom groter en gebruik je grote potentieel. Jij bent zoveel meer waard dan dan je laat zien in je huidige baan!


Stel je voor dat je over een jaar in jouw droombaan werkt, waarin jij precies doet wat jij wilt en het allerliefste doet. Super toch?  Maar, in je eentje ga je dat niet lukken. Hoe ontdek je wie jij bent en wat echt bij jou past? Welke stappen ga je zetten om te doen waar jij gelukkig van wordt? Terwijl je gaat werken op jouw voorwaarden, zonder dat je je aanpast aan een functie of een werkgever? Dat leer je in dit coachtraject.

Vragen en antwoorden

Vinden de coachsessies online of offline plaats?

Net wat jij wilt. Als je online via Zoom wilt, scheelt jou dat natuurlijk reistijd. Als je het net als ik liever live wilt, kom je naar mij toe in Uithoorn. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk! Je kunt kiezen om in 2 of 4 termijnen te betalen. Het is wel ietsjes goedkoper om het gelijk in 1x te betalen.

Hoelang duurt dit coachtraject?

Het traject duurt in principe 4 maanden, gemiddeld zo'n 2 weken tussen elke coachsessie. Alle 8 coachsessies vinden plaats binnen een half jaar vanaf het moment dat jij je hebt ingeschreven. De coachsessies kun je zelf inplannen. Na dat half jaar vervallen de coachsessies die je niet hebt ingepland. 

Wat als ik op vakantie ben tijdens dit traject?

Het programma duurt ongeveer 4 maanden. Alle acht coachsessies vinden plaats binnen een half jaar na jouw inschrijving. Het is dus geen probleem als je er even tussenuit gaat. 

Hoeveel tijd kost dit coachtraject?

Voor elke coachsessie ontvang je meestal een voorbereidende opdracht en het coachgesprek duurt 1 à 1,5 uur. Het uitwerken van de voorbereidende opdracht kost je ongeveer een dagdeel.

Er is veel informatie over het maken van een carrièreswitch, wat is de meerwaarde van Succesvol Switchten in je Carrière?

Klopt, het internet staat vol met informatie over het maken van een carrièreswitch. Grote kans dat je die allang gecheckt hebt. Maar de kans is groot dat je verdrinkt in de hoeveelheid informatie en keuzes waardoor je niet zo snel tot actie overgaat. De structuur is ver te zoeken op internet en iedereen zegt weer wat anders. 


Wees eens eerlijk, hoeveel heb je daadwerkelijk voor elkaar gekregen door het kijken van alle video's? Door het maken van tests? Door het bestuderen van blogs?


Met het Succesvol switchen in je carrière traject ontdek je de belangrijkste elementen die jouw carrièreswitch tot een succes maken. Met concrete stappen die niet op het internet te vinden zijn. Die voortkomen uit jarenlange ervaring en onderzoek.


Waardevoller is misschien nog wel de persoonlijke coaching die je krijgt van carrière expert Marjan Bakker. Waardoor je niet gaat zwemmen in een overload aan informatie en niet vastloopt als je wel hoort WAT je moet doen, maar niet HOE.


In het traject Succesvol switchen in je carrière krijg je precies te horen HOE jij jezelf centraal stelt en stap voor stap die carrièreswitch maakt waar je zo naar verlangt. Met voorbereidende opdrachten, checklists en tools en natuurlijk de persoonlijke tips en coaching van Marjan.


Door het doen van de investering, maak je een commitment naar jezelf toe op het moment datje in jezelf investeert. Het laat zien dat je jouw carrièreswitch en daarmee jouw werkgeluk, serieus neemt en bereid bent om daar tijd en middelen in te steken.


Met mijn persoonlijke hulp start je nu eindelijk met het maken van die switch. Zodat je gaat doen wat jij het allerliefste doet en het allergelukkigst van wordt. 

Kan ik gebruik maken van een subsidie, zoals STAP -budget?

Ja, de subsidie via STAP Ontwikkeladvies is mogelijk als je maximaal MBO-2 hebt als opleiding. 

Werk jij in de sector Zorg en Welzijn of wil je mogelijkheden in die sector verkennen, dan heb ik een mogelijkheid om jou twee gesprekken gesubsidieerd aan te bieden. Dan krijg je korting op de trajectprijs.

Ben je benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Mail me gerust, ik antwoord op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt me mailen via marjan@bakkersadvies.com. Leuk om van je te horen!

Ik heb nog een vraag, wat nu?

Heb je een andere vraag over het Succesvol switchen in je Carrière coachtraject? Mail me dan even, ik antwoord op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt me mailen via marjan@bakkersadvies.com. Ik hoor graag van je.

Ik ben geïnteresseerd, wat nu?

Je schrijft je in voor het traject door op een van de paarse buttons te klikken. Na je inschrijving, ontvang je mail met onder andere een link waarmee je zelf de eerste en volgende coachsessies kunt inplannen. Ik verheug me erop je te zien!

Dotte Luinenburg

Beleidsondersteuner

Alle ervaringen zijn waardevol voor toekomstige stappen

Op het moment van beslissen over een grote verandering, kwam ik met Marjan in contact. Marjan is erg ontwapenend, doordat ze ook zichzelf laat zien. Ze gaf me het inzicht dat ervaringen die ik als irrelevant beschouwde, toch ook waardevol zijn voor toekomstige stappen. Dat gaf me moed en vertrouwen. Ik weet zeker dat Marjan voor velen een geweldige ondersteuning kan zijn op het juiste moment.

1 op 1 coachtraject


Succesvol switchen in je carrière


Haal je carrière van de handrem

€ 1750,- euro inclusief BTW

Dit coachtraject van acht 1 op 1 coachsessies binnen 4 maanden, met checklists, voorbereidende opdrachten, tools en mijn persoonlijke tips is mijn meest uitgebreide programma om te succesvol te switchen in je carrière.

Je leert met mijn coachtraject jezelf centraal te stellen in je carrière. Het draait om wie jij bent, wat jij wilt en wat bij jouw past. Zodat jij elke dag gaat doen waar je blij van wordt, zonder dat je je hoeft aan te passen aan de mal van je functie. 's Morgens ga je fluitend naar je werk en je komt fluitend weer thuis. 

Ik leer je alles wat je moet weten om jouw droombaan te krijgen.