fbpx
__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"28c1c": "Link Water", "46fcd": "Royal Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

Ben je er klaar mee om  stil te staan in  jouw loopbaan?

Herken je dit?

 Je wilt het liefst stoppen met je werk, maar je durft dat aan niemand te vertellen

  Je schaamt je om te klagen over je werk, omdat je weet dat anderen maar wat graag in jouw schoenen zouden willen staan

●  Je wilt wel een verandering in je loopbaan, maar je voelt je meteen schuldig omdat je dan niet meer voldoet aan de verwachtingen van je ouders

  Je zit in een gouden kooi met je vaste baan en prima salaris, maar je staat stil in je loopbaan omdat je al jaren niets meer hebt gedaan aan je persoonlijke ontwikkeling

●  Je ligt met hartkloppingen in bed, omdat je weet dat als je blijft in je baan je over een maand misschien wel in een burn-out zit 

  Je hebt een goede baan en veroordeelt jezelf omdat je niet gelukkig bent

  Je weet niet goed wie je werkelijk bent en wat jij waard bent, waardoor je denkt dat geen werkgever meer op jou zit te wachten


Ook jij kan de carrière krijgen waar je zo naar snakt

Hoe zou het voor je zijn als jij helder hebt waar jij diep vanbinnen naar verlangt? En kiest voor het werk dat jij het allerliefste doet? En waarvan je wéét dat het echt mogelijk is?

Omdat jij daarmee voor jouw waarde gaat staan, word je gezien door anderen en onderhandel je zelfverzekerd over de prijs die jij waard bent. Zonder dat je te hard werkt, krijg je die carrière waar je zo naar snakt. Precies de dingen waar jij nu in vastloopt.

__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"69a37": "Royal Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

Waar wacht je nog op?

In dit 1 op 1 coachtraject 'Werk in uitvoering' leg jij binnen 4 maanden de basis  voor de nieuwe jij. In acht persoonlijke coachsessies en met trainingsvideo's geef ik al je mijn briljante kennis en  ideeën. Om de vrouw te worden die jij binnen werkelijk bent en  de loopbaan te realiseren die jij  ambieert.

De loopbaan waarin jij focus houdt op jouw behoeften en ambities. Aanvullende kwaliteiten en niet gebruikte talenten ontwikkelt. Waarin jij zelfverzekerd voor jouw waarde staat omdat je weet wie je werkelijk bent. Je met flair jouw droombaan draagt, claimt en manifesteert. En waarmee je verdient wat jij waard bent en moeiteloos mensen aantrekt met wie jij graag werkt. 

Werken in je droombaan? Het kan echt!

Aan het  einde van het traject heb jij helder wat je zelf ten diepste naar verlangt in je werk en jouw loopbaan. Kan jij de carrière die jij ambieert, dragen, claimen en manifesteren. Weet jij wie jij diep van binnen daadwerkelijk bentDoor jou de juiste vragen te stellen, neem ik je mee door een aantal processen die bewezen hebben dat ze werken en die ik keer op keer toepas bij mijn klanten.

Hierdoor leer je wat jouw oprechte verlangens zijn. Weet je hoe jij de juiste keuzes maakt en hoe je hierop jouw focus houdt. Je kent jouw waarde en maakt dat zichtbaar voor anderen. Zodat je moeiteloos gaat verdienen wat jij waard bent.

Klik hieronder en dan trek ik een half uur voor jou uit. Om samen met jou uit te zoeken hoe ik jou het beste kan helpen. Uiteraard is het daarna aan jou of je met mij wilt werken, of niet. Klik je?

__CONFIG_colors_palette __ {"active_palette": 0, "config": {"colors": {"62516": {"name": "Main Accent", "parent": - 1}}, "gradients": []}, " paletten ": [{" naam ":" Standaard palet "," waarde ": {" kleuren ": {" 62516 ": {" val ":" rgb (130, 30, 180) "}}," verlopen ": []}}]} __ CONFIG_colors_palette__
JA, WIL IK WIL DE JUISTE KEUZES MAKEN EN DIE DROOMBAAN EINDELIJK GAAN BEMACHTIGEN!

De investering van het coachtraject bedraagt € 2897 exclusief BTW.

Anderen gingen je voor bij Marjan:

Ellen Martens

Teamleider SEH en Gipskamers bij OLVG

Het loopbaan coachtraject dat ik bij Marjan heb gedaan is voor mij zeer waardevol geweest. Marjan heeft mij heel goed gecoacht. Ik vind haar integer en vertrouwenwekkend.

Marjan geeft je op een mooie manier de ruimte om zelf inzichten en oplossingen te komen. Zij stelt op het juiste moment de juiste vraag. De energie die Marjan uitstraalt komt daar nog eens boven! Een traject met resultaat!

Dotte Luinenberg

Adviseur subsidies duurzaam vastgoed bij  Van Draeckeburgh

O p het moment van beslissen over een grote verandering kwam ik ontmoeting Marjan in contact. Marjan is erg ontwapenend, doordat ze zichzelf laat zien. Ze gaf me het inzicht dat ervaringen die ik als irrelevant beschouwde, toch ook waardevol zijn voor toekomstige stappen. Dat gaf moed en vertrouwen .

Ik weet zeker dat een gesprek met Marjan voor velen een geweldig fijne ondersteuning kan zijn. 

Lindy Janssen

Onderwijsassistent bij OBS Corantijn

Drie maanden geleden ben ik met Marjan gestart aan mijn doelen die ik voor ogen had op het werk. Ik wilde me verder ontwikkelen, maar had een duwtje in de rug nodig. Daar kwam Marjan om de hoek kijken! Precies op het juiste moment. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik enorm veel zelfvertrouwen heb gekregen en een gesprek met het bestuur aandurfde.

Voor ik bij Marjan aanklopte schoof ik steeds mijn doel naar voren. Ik wist niet goed hoe ik de eerste stap moest nemen en voelde me wankel. Waar moest ik beginnen? Waar wilde ik precies naartoe? Hoe kwam ik daar? Mijn grootste leermoment is, wees in je eigen kracht! Dan kun je de wereld aan. 

Als je ook niet weet hoe jij je doelen aan moet pakken en heb je net als ik een duwtje in de rug nodig schroom dan niet en vraag hulp aan Marjan. Ze heeft enorm veel kennis en geeft je een boost dat je in jezelf gaat geloven. Bedankt voor alles en ik ben enorm blij dat wij samen dit traject zijn aangegaan! 

__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"69a37": "Royal Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

Dit 1 op 1 traject is niets voor jou als ...

Als je alleen snelle tips en tools wilt consumeren en niet echt aan de slag gaat met wat ik je leer  

Je tegen jezelf blijft: ik weet het allemaal wel maar ik doe het niet! 

Als je het liefst een standaard test wilt om te weten of je type rood of groen bent 

__CONFIG_colors_palette __ {"active_palette": 0, "config": {"colors": {"62516": {"name": "Main Accent", "parent": - 1}}, "gradients": []}, " paletten ": [{" naam ":" Standaard palet "," waarde ": {" kleuren ": {" 62516 ": {" val ":" rgb (130, 30, 180) "}}," verlopen ": []}}]} __ CONFIG_colors_palette__
JA IK WIL EEN 1 op 1 OPROEP OM EINDELIJK HET WERK TE GAAN DOEN WAAR IK NAAR VERLANG