Ben je er klaar mee om

nog langer stil te staan in

jouw loopbaan?

Herken je dit?

Je wilt het liefst stoppen met je werk, maar je hebt niet helder wat je wel wilt

Je wilt wel een verandering in je loopbaan, maar je maakt er niet echt werk van

Je voet niet meer wat jouw oprechte verlangens zijn

Je weet niet goed wie je moet zijn om wel die droombaan te realiseer

Je staat stil in je loopbaan, omdat je niet weet hoe je dat kan veranderen

Ook jij kan de carrière krijgen waar je zo naar snakt

Hoe zou het voor je zijn als jij helder krijgt waar jij jouw oprecht naar verlangt in werk? Zodat je het werk kiest wat jij het allerliefste doet. Waarvan je weet dat dat echt mogelijk is.

En omdat jij voor jouw waarde gaat staan, wordt je gezien door anderen en onderhandel je zelfverzekerd over de prijs die jij waard bent. Zonder dat je te hard werkt, krijg je die carrière waar je zo naar snakt. Precies de dingen waar jij nu in vastloopt.

Waar wacht je nog op?

In dit 1 op 1 traject 'Droombaan: Werk in uitvoering' leg jij binnen 4 maanden de basis voor de nieuwe jij. In acht persoonlijke coachsessies, in video’s en met thuisopdrachten geef ik al je mijn briljante kennis en ideeën. Voor de vrouw die jij moet zijn om de loopbaan te realiseren die jij ambieert.

De loopbaan waarin jij focus houdt op jouw ambities. Aanvullende kwaliteiten en niet gebruikte talenten ontwikkelt. Jij zelfverzekerd voor jouw waarde gaat staan. En je moeiteloos mensen aantrekt waar jij graag mee werkt. Met flair het werk wat jij zo graag wilt doen, draagt, claimt en manifesteert. Met de bijbehorende verdiensten die recht doen aan wat jij waard bent.

Werken in je droombaan? Het kan echt!

Aan het einde van het traject heb jij helder wat je zelf wilt in je werk en jouw loopbaan. Kan jij de carrière die jij ambieert, dragen, claimen en manifesteren. Omdat je snapt welke vrouw jij daar daadwerkelijk voor moet zijn. Door jou de juiste vragen te stellen, neem ik je mee door een aantal processen die bewezen hebben dat ze werken en die ik keer op keer toepas bij mijn klanten.

Hierdoor leer je wat jouw oprechte verlangens zijn. Je stopt met werk doen, waarvan je dacht dat je zou moeten willen. Je weet hoe jij de juiste keuzes maakt en hoe je hierop jouw focus houdt. Je kent  jouw waarde en maakt dat zichtbaar. Zodat je moeiteloos gaat verdienen wat jij waard bent.

Klik hieronder en dan trek ik een half uur voor jou uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik jou het beste kan helpen. Uiteraard is het daarna aan jou of je met mij wilt werken, of niet. Klik je?

Anderen gingen je bij Marjan voor:

Ellen Martens Teamleider SEH en Gipskamers bij OLVG

Het loopbaan coachtraject dat ik bij Marjan heb gedaan is voor mij zeer waardevol geweest. Marjan heeft mij heel goed gecoacht. Ik vind haar integer en vertrouwenwekkend. Marjan geeft je op een mooie manier de ruimte om zelf inzichten en oplossingen te komen. Zij stelt op het juiste moment de juiste vraag. De energie die Marjan uitstraalt komt daar nog eens bovenop! Een traject met resultaat!

Dotte Luinenberg

Adviseur subsidies duurzaam vastgoed bij Van Draeckeburgh

Op het moment van beslissen over een grote verandering kwam ik met Marjan in contact. Marjan is erg ontwapenend, doordat ze ook zichzelf laat zien. Ze gaf me het inzicht dat ervaringen die ik als irrelevant beschouwde, toch ook waardevol zijn voor toekomstige stappen. Dat gaf moed en vertrouwen.

Ik weet zeker dat een gesprek met Marjan voor velen een geweldig fijne ondersteuning kan zijn op het juiste moment.

Lindy Janssen Onderwijsassistent bij OBS Corantijn

Drie maanden geleden ben ik met Marjan gestart aan mijn doelen die ik voor ogen had op het werk. Ik wilde me verder ontwikkelen, maar had een duwtje in de rug nodig. Daar kwam Marjan om de hoek kijken! Precies op het juiste moment. Ze heeft er voor gezorgd dat ik enorm veel zelfvertrouwen heb gekregen en een gesprek met het bestuur aandurfde.

Voordat ik bij Marjan aanklopte schoof ik steeds mijn doel naar voren. Ik wist niet goed hoe ik de eerste stap moest nemen en voelde me wankel. Waar moest ik beginnen? Waar wilde ik precies naartoe? Hoe kwam ik daar? Mijn grootste leermoment is, wees in je eigen kracht! Dan kun je de wereld aan.

Als je ook niet weet hoe jij je doelen aan moet pakken en heb je net als ik een duwtje in de rug nodig schroom dan niet en vraag hulp aan Marjan. Ze heeft enorm veel kennis en geeft je een boost dat je in jezelf gaat geloven. Bedankt voor alles en ik ben enorm blij dat wij samen dit traject zijn aangegaan!. 

Dit 1-op-1 traject is niets voor jou als...

 Als je alleen snelle tips en tools wilt consumeren en niet echt aan de slag gaat met wat ik je leer 

 Je tegen jezelf blijft zeggen: ik weet het allemaal wel maar ik doe het niet!

 Als je het liefst een standaard test wilt om te weten of je type rood of groen bent

>