fbpx

Is het nu echt genoeg geweest om niet gelukkig te zijn in je werk?


Jij kan zelf de regie kunnen nemen in jouw carrière!

Frustrerend dat je werk doet waar je helemaal niet blij van wordt. En dat je geen idee hebt waar je moet beginnen om daar verandering in te brengen. Zeker als je weet dat jouw dag zoveel fijner zou zijn als je gelukkig bent in je werk.

 • Op dit moment ontbreekt het jou aan kennis waar je moet beginnen bij het maken van een carrièreswitch. Je weet niet welke stappen jij kan zetten.
 • Deze kennis en stappen liggen binnen jouw handbereik in deze gratis Werkgeluksessie. In het persoonlijk gesprek van 30 minuten ontdek je binnen no-time wat jou tegenhoudt om blij en gelukkig te zijn in je werk. 
 • Tijdens deze Werkgeluksessie krijg je helder waar jouw kansen liggen, welke focus en actie  jouw carrière kan gebruiken en wat jij nodig hebt om die droombaan te realiseren.
 • We kijken samen waar je nu staat. Ook bespreken we wat in jouw carrière op dit moment de uitdagingen zijn. Ik stel vast wat jij nodig hebt om gelukkig te worden in je werk. En ik geef je direct twee persoonlijke tips over welke stappen jij direct kan zetten.

Ja

Boek jouw gratis Werkgeluksessie nu!

Stel je eens voor hoe het zou zijn:

 • Wanneer jij elke dag met plezier naar je werk gaat
 • Als je nooit meer het idee hebt dat je te hard werkt omdat je werk doet waar je blij van wordt
 • Wanneer je rust in je hoofd en lijf hebt en niet meer piekert over je werk
 • Als je privéleven veel rijker is omdat je met energie thuis komt van je werk
 • Wanneer je doet wat je het liefste doet en verdient wat je waard bent
 • Karin van

  Brummelen

  Teamleider

  Enthousiasme en inspirerende vrouw

  Marjan haalt het beste uit iedereen naar boven en zorgt voor verbinding.


  Naast de aangename sfeer en haar manier van presenteren, heb ik ook enorm veel geleerd en heeft zij mij anders naar dingen laten kijken.

  Angelique Buist

  Coach en adviseur

  Voor iedereen passend

  Marjan is een en leuke trainer die op alle goede communicatie communiceert. Ik kan Marjan dan ook van harte aanbevelen.


  Daarnaast is ze ook erg plezierig om naar te luisteren. Een fijn mens!

  Lindy Janssen

  Onderwijsassistent

  Ik leerde waar ik naar toe wilde en hoe ik daar kwam

  Ik wilde me verder ontwikkelen en had een duwtje in de rug nodig, want ik schoof mijn doelen naar voren. Door Marjan heb ik enorm veel zelfvertrouwen gekregen. Ze leerde me waar ik precies naar toe wilde en hoe ik daar kwam.

  Ook jij kan kiezen voor werk dat jou blij maakt

  Zelf heb ik ook werk gedaan waar ik helemaal niet gelukkig van werd. Ik nam banen aan die als kans op mijn pad kwamen. Zonder dat ik me afvroeg of ik er echt blij en gelukkig van zou worden.


  Totdat ik inzag dat ik zelf kon kiezen voor een leuke baan. De opluchting was groot toen ik het vak van loopbaancoach was. Dat is al vele jaren geleden en ik heb er nog altijd veel plezier in.  Marjan Bakker - Carrière coach voor WERKENDE VROUwen MET AMBITIE

  Als jij wilt weten welke stappen je moet zetten om die carrièreswitch te maken

  Plan hier jouw gratis Werkgeluksessie en ik geef je minstens twee persoonlijke tips hoe jij weer gelukkig kan worden in je werk.